Trezeguet Açiklamasi '3 Puan Çok Sükürler Olsun'

Trabzonsporlu futbolcu Mahmoud Trezeguet, Adana Demirspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, bütün futbolcularin ellerinden gelenin en iyisini verdiklerini belirterek, sezon sonuna kadar bu sekilde devam edeceklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasinda Trabzonspor evinde karsilastigi Adana Demirspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan bordo-mavili oyuncu Trezeguet, takim arkadaslarinin performansinin çok iyi oldugunu belirterek, “Ilk olarak 3 puan çok sükürler olsun. Bugün hepimizin performansi çok iyiydi. Umarim bu sekilde devam ederiz” diye konustu.

Trabzonspor’un büyük bir kulüp oldugunu kaydeden Misirli oyuncu, “Trabzonspor için bütün oyuncular ellerinden gelenin en iyisini veriyorlar. Trabzonspor büyük bir kulüp. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor. Bunun için oynuyoruz. Bütün maçlari kazanmak için çikiyoruz. Sezon sonuna kadar bu sekilde devam edecegiz” seklinde konustu.

Basaksehir maçani kazanip Alanya maçina odaklanacaklarini dile getiren Trezeguet, “Önümüzdeki gün ve ondan sonra kendimize gelecegiz, toparlanacagiz ve ondan sonra hazirliklarimiza baslayacagiz. Bütün herkesin mücadelesiyle, inanciyla bu yarisa katilmasi gerekiyor. Basaksehir maçini kazanip Alanya maçina odaklanacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA