Gökhan Karagöl Açiklamasi 'Hedefimiz Avrupa Olacak'

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, Pendikspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Önümüzdeki hafta 3 puanla dönersek, bundan sonraki hedefimiz Avrupa olacak. Ilerleyen günlerde bunun hesabini yaparak, önümüzdeki sezonun kadrosuna da buna göre ayarlayacagiz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasinda Pendikspor’u konuk eden ve sahadan 4-1 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da basin sözcüsü Gökhan Karagöl, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilerin sorularini yanitladi.

Karagöl, “4-1’lik bir galibiyet bizim için çok önemliydi. Bundan sonra hedefimiz her zaman oldugu gibi yukarisi. Yeni transferlerimiz bugün çok daha iyi bir performans sergilediler. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacagimizi düsünüyoruz. Teknik heyetimize, oyuncularimiza, seyircimize hepsine çok tesekkür ediyoruz. Çok güzel bir maçti. Çok mutluyuz. Bu sezon 4 gollü bir maçi ilk defa yasadik. Onun için de bütün oyuncularimizi tebrik ediyorum. Seyircilerimiz de geldigi zaman çok daha güzel isler yapiyoruz. Insallah bundan sonraki haftalarda da seyircimizi buraya bekliyoruz” diye konustu.



“Hedefimiz Avrupa olacak”

Ligin 28. haftasinda Kasimpasa ile oynayacaklari maçi da degerlendiren Karagöl, “Önümüzdeki hafta Kasimpasa maçi var. Kasimpasa üzerimizde 5’inci sirada. Önümüzdeki maç bizim için ve üst siralar için çok önemli bir maç. Insallah yarin itibariyla Kasimpasa maçinin hazirliklarina baslayacagiz. Önümüzdeki haftadaki Kasimpasa maçiyla ilgili Istanbul’daki Sivasli hemsehrilerimizi de maça bekliyoruz. Onlar varsa biz daha güçlü oluyoruz. Önümüzdeki hafta 3 puanla dönersek, bundan sonraki hedefimiz Avrupa olacak. Ilerleyen günlerde bunun hesabini yaparak, önümüzdeki sezonun kadrosuna da buna göre ayarlayacagiz. Tabii ki sonraki haftalarda alacagimiz puanlar neticesinde” ifadelerini kullandi.

“Ciddi teklifler var”

Manaj’a tekliflerin geldigini söyleyen Karagöl, “Rey Manaj hiçbir zaman bizi sikintiya sokmadi. Sivas’a geldigi günden beri hep çok uyumlu. Basta da transfer sürecinde beraber hep güzel seyler yapacagimizi söylemistik. O sözünü tutuyor, biz de sözümüzü tutuyoruz. Rey’e çok ciddi teklifler var. Gerek Suudi Arabistan’dan, Dubai’den, Rusya’dan, Avrupa’dan bir çok kulüpten teklifler var. Ama bizim su an için hedefimiz iyi bir yerde bitirmek. Bizim felsefemiz Anadolu’nun en yüksek bonservis bedeliyle oyuncu satmak demistik. Insallah bunu da basaracagiz. Çünkü bizim bütçemiz kisitli bir bütçe. Biz kendi yaginda kavrulan bir kulübüz. Siralamada en asagidan ikinci bütçeye sahip olan bir kulübüz. Haliyle gelirlerimiz belli, destekler belli. Kit kanaat bir seyler yapmaya çalisiyoruz. Elimizdeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Oyuncularimizi da bu sekilde motive etmeye çalisiyoruz. Burada bir aile havasi ve çok güzel bir uyum yakaladik. Insallah bundan sonraki haftalarda da bunun üzerine koyarak iyi skorlar akarak ligi çok daha iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Pendikspor’a buradan tesekkür ediyoruz. Iyi bir maç oldu, onlara da basarilar diliyoruz” diye konustu.

Karagöl son olarak Pendikspor maçinda sakatlanarak oyundan çikan Bartug Elmaz’in durumu hakkinda ise, “Oyuncumuzun omzuyla ilgili problem var. Doktorlar MR çektiler, neticesini bugün ya da yarin alacagiz. Kendisine de acil sifalar diliyoruz. Insallah en kisa zamanda gelip takimimizdaki yerini alir” dedi.

Kaynak: İHA