Baskan Basdegirmen Taraftara Forma Hediye Etti

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Isparta 32 Spor-Usakspor karsilasmasini tribünde taraftarlarla birlikte takip etti. Stada gelisinde ‘Büyük baskan, seni seviyoruz’ tezahüratiyla karsilanan Baskan Basdegirmen, taraftarlara forma hediye etti.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un her zaman yaninda olan ve destegini hiç esirgemeyen Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, takimi maçlarda da yalniz birakmiyor. Baskan Basdegirmen, Isparta 32 Spor’un Usakspor’la Atatürk Stadyumu’nda oynadigi karsilasmayi AK Parti Milletvekili Mehmet Ugur Gökgöz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylari ve Isparta 32 Spor Kulübü Baskani Gültekin Özdemir ile birlikte tribünden takip etti. Maçtan önce taraftarlara yesil pembe renkli Isparta 32 Spor formasi hediye eden Baskan Basdegirmen, maçin heyecanini da taraftarlarin arasinda yasadi. Taraftarlar da Baskan Basdegirmen’e yogun ilgi gösterdi. Taraftarlar "Büyük baskan, seni seviyoruz" tezahüratiyla Basdegirmen’e sevgilerini gösterdiler.

Isparta 32 Spor, Usakspor’u ilk yarida Eyüpcan Delibalta’nin attigi golle 1-0 maglup ederek, ligde puanini 46’ya çikardi.

Kaynak: İHA