Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Hakemlerin Maçlarin Önüne Geçmemesi Lazim'

Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Çorum FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, hakem kararlarini elestirerek, "Hakemlerin maçlarin önüne geçmemesi lazim" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 24. haftasinda Bodrum FK deplasmanda karsilastigi Çorum FK’ya 2-1’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Çorum FK’nin 1. Lig’e yükseldikten iyi bir performans gösterdigini belirterek, iyi noktalara geldigini söyledi.

Son 4 haftadir Çorum FK’nin sikinti yasadigina dikkat çeken Tasdemir, bu maçin her iki takim içinde önemli bir maç oldugunu ifade etti.

Maçlarin önüne hakemlerin geçmemesi gerektigini anlatan Ismet Tasdemir, "Geçen hafta Sakarya’da geçti. Bu hafta burada da geçti. Dolaysiyla maçlardan sonra futbol konusmamiz lazim. Oyunu konusmamiz lazim. Maalesef konusamiyoruz. Çünkü kararlar net degil. Kararlar dogru degil. Ayni kararlar bir yerde farkli oluyor. Baska bir yerde farkli oluyor. Bunlar biraz canimizi sikiyor ama yagacak bir sey yok. Buna da alisacagiz artik mecburen. Alistiriyorlar çünkü. Geçen hafta Çorum’un verilmeyen penaltisi. Bu hafta verilenler, verilemeyenler. Her sey tartismaya açik. Ben oyuncularimi kutluyorum. Kazanmak için mücadele ettiler. Çorumspor’u da tebrik ediyorum" diye konustu.

Her geçen gün ligin zorlastigina vurgu yapan Tasdemir, "Her takim her takimi yenebiliyor. Dolaysiyla da zor maçlar bekliyor. Bir iki takimda alttan geldi. Suanda 10 takimin play off sansi var. 4-5 takiminda direk çikma sansi var. Burada Eyüpspor biraz farkli. Onlar çiktilar gibi. Lig ikinciligi, üçüncülügü ve ilk yedi yarisi son haftaya kadar sürecegini düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA