Konyaspor'da 2. Yüksek Divan Kurulu Toplantisi Yapildi

Konyaspor’da 2. Yüksek Divan Kurulu toplantisi gerçeklestirildi. Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, "Hatayspor karsisinda hayati bir maça çikacagiz. Taraftarimiza seslenmek istiyorum. Onlarin destegine her zamankinden daha çok ihtiyacimiz var. Sezon sonuna kadar kendi sahamizda çok kritik 7 maç oynayacagiz. Bu süreçten birlikte çikacagiz” dedi.

Konyaspor’da 2. Yüksek Divan Kurulu Toplantisi yapildi. Konyaspor Stadyumu basin toplantisi salonunda düzenlenen toplantida, tüzük geregi kulübün eski dönem baskanlari, 10 yili askin süredir üyelikleri devam eden genel kurulu üyeleri ve mevcut yönetim kurulu yer aldi. Yüksek Divan Kurulu Toplantisi daha önce 3 dönem kulüp baskanligi yapan Ahmet San baskanliginda gerçeklesti. Yüksek Divan Kurulu Baskani Ahmet San, Konyaspor’un geçtigi zor günleri hep birlikte atlatacaklarini ifade ederek, Konyaspor’un tüm paydaslarindan destek beklediklerini belirtti.



“Bu süreçten birlikte çikacagiz”

Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, ligde zor günler geçirdiklerini hatirlatarak, “Bugün ikincisini düzenledigimiz yüksek divan kurulu toplantisi için buradayiz. Ligde zor günlerden geçtigimiz bu günlerde Konyaspor camiasinin birlik ve beraberlik havasini yansitan güzel bir tablo ile karsi karsiyayiz. Bu güzel tablo beni oldukça memnun ediyor. Konyaspor’un tüm paydaslari olarak el ele kol kola oldugumuz sürece asamayacagimiz bir sorun olmadigini düsünüyorum. Yarin Hatayspor karsisinda hayati bir maça çikacagiz. Taraftarimiza seslenmek istiyorum. Onlarin destegine her zamankinden daha çok ihtiyacimiz var. Sezon sonuna kadar kendi sahamizda çok kritik 7 maç oynayacagiz. Bu süreçten birlikte çikacagiz” dedi.

Kaynak: İHA