Ilhan Palut Açiklamasi 'Son Haftalarda Rakibi Kutlamaya Alistik'

SAMSUN – Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Samsunspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, son haftalarda aldiklari maglubiyetlere atifta bulunarak, rakipleri kutlamaya alistiklarini söyledi.

Samsunspor’a deplasmanda 3-0 kaybeden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Ilhan Palut, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Palut, maglup olduklari için üzgün olduklarini ifade ederek, açiklamalarda bulundu.

Kaybettikleri için üzgün olduklarini ifade eden Palut, “Kornerde karambolden gol yedik. Ondan sonra ilk yari boyunca oyun dengede gitti. Biz de gol yapabilecek pozisyonlari bulduk ama maalesef degerlendiremedik. Ikinci yari oyuna bazi hamlelerle özellikle ofansif manada, hareketlilik getirmeye çalistiysak da bir sekilde bunun reaksiyonunu göremedik ve kaptirdigimiz top ve bir penalti sonrasi da ortaya böyle bir skor çikti. Maçin geneline baktiginiz zaman biz de pozisyonlar bulduk fakat sahada daha diri, daha fazla ikili mücadele kazanan ve daha fazla isteyen bir rakip karsisinda maglup olduk. Günün en büyük sorunu bizim açimizdan, skor gerideyken göstermemiz gereken reaksiyonu gösteremeyisimiz ya da eksik gösterisimizdir. Zorlarsaniz, forse ederseniz her seyi denersiniz. Ama bazen olmaz skor alamazsiniz. Bu normaldir ama bizde bu yoktu. Günün en azindan benim adima en çok düsünmem gereken, sapkami önüme koymam gereken noktasi bu idi. Son zamanlarda tebrik etmeye alistik biz, Samsunspor’u da tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA