Dünya Sampiyonu Milli Patenciden Çildir Gölü'nde Gösteri

Artistik buz pateni dünya sampiyonu milli sporculari Naz Arici ile Elif Sirma Özel, atli kizak ve saz esliginde Çildir Gölü üzerinde gösteri gerçeklestirdi.

Çildir Gölü’nde gerçeklestirilen atli kizak ve saz esliginde buzla dans gösterisinde heyecanli anlar yasandi. 23 Subat Ardahan’in düsman isgalinden kurtulusunun 103. yil dönümü kutlamalari kapsaminda Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir’in daveti üzerine Ardahan’da bulunan dünya sampiyonu milli sporcu Naz Arici gösteri sundu. Türkiye’nin en büyük buz pistinde sahne alan Naz Arici ve Elif Sirma Özel’in gösterisi yogun ilgi gördü.

23 Subat Ardahan’in kurtulus senlikleri kapsaminda Çildir Gölü’nde takim arkadasiyla gösteri düzenlediklerini söyleyen Elif Sirma Özel, "Ardahan’a geldigim için çok mutluyum. Ilk kez geldim ve çok begendim. Burayi çok sevdim. Essiz bir dogada kaymak da beni çok mutlu etti" dedi.

Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, "Iki dünya sampiyonunu Ardahan’in düsman isgalinden kurtulusunun 103. yil dönümünde Çildir Gölü’nde agirlamis olmanin mutlulugunu duyuyoruz" diye konustu.

CHP Milletvekili Özgür Erdem Incesu da, "Tüm Türkiye’yi Ardahan’in güzelliklerini görmeye davet ediyoruz. Çildir Gölü’nü, Aktas Gölü’nü, Yalnizçam Kayak Tesisleri’ni, Ardahan’in dogasini, cografyasini, bu soguk memleketin sicak insanlarini gelip yakindan görmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA