Baskan Tutuk'tan Avrupa Sampiyonu Çavusoglu'na Tam Destek

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Avrupa sampiyonu olan Buse Tosun Çavusoglu’nun tüm Türkiye ve Yalova’yi gururlandirdigini söyledi.

Romanya’nin baskenti Bükres’te düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda 68 kiloda altin madalya kazanan milli sporcu Buse Tosun Çavusoglu, Belediye Baskani Mustafa Tutuk ile bir araya geldi. Basarili sporcuyu tebrik eden Tutuk, “Hemsehrilerimiz adina, ülkemiz adina bize bu gururu yasattigin için tesekkür ediyoruz” dedi.

Çavusoglu’ndan olimpiyat sampiyonlugu da beklediklerini ifade eden Tutuk, “Olimpiyat sampiyonlugu ile çitayi yükselteceginize inaniyorum. Sirri Acar gibi bir sampiyonumuz da var. Bence burada yillarca Buse Tosun Çavusoglu olarak adini altin harflerle Yalova’nin gönlüne yazdin. Basarilarinin devamini diliyorum. Her zaman Yalova Belediyesi olarak da bir agabeyin olarak da belediye baskani olarak da yanindayim” diye konustu.

Ziyarette hazir bulunan AK Parti Il Baskani Umut Güçlü de basarili sporcuyu tebrik etti.

Çavusoglu, son Dünya ve Avrupa sampiyonu olmasi nedeniyle seri basi olarak olimpiyatlara gidecegini ve burada da Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek istedigini söyledi.



Ziyarette Türkiye Güres Federasyonu Serbest Güresten Sorumlu Asbaskani ve Yalova Belediyespor Güres Sorumlusu Ali Kayali, genç güres sporculari da katildi.

Kaynak: İHA