Ringde Dogum Günü Sürprizi

BITLIS – Igdir’da düzenlenen Muay Thai Dogu Anadolu Bölge Sampiyonasinda görev alan Bitlisli hakem, maçin baslama zilini beklerken yapilan dogum günü sürpriziyle büyük mutluluk yasadi.

6-9 Subat tarihinde Igdir’da 10 ilden 150 sporcunun katilimiyla Muay Thai Minik, Yildiz, Alt genç, Üst Genç, U23 ve Elitler Bay-Bayan Dogu Anadolu Bölge Sampiyonasi düzenlendi.

Maçlari yönetmek için görevlendirilen Bitlis’in Tatvan ilçesinden katilan Süleyman Yalçin isimli bölge hakemi, maç zilini beklerken dogum günü sarkisiyla bir anda büyük mutluluk yasadi. Dogum günü pastasiyla ringe giren arkadaslarinin elindeki pastanin üzerinde bulunan mumu üfleyen Yalçin’in mutlulugu ise cep telefonuyla kaydedildi.

Maç zili yerine dogum günü sarkisi çaldigini ve oldukça sasirdigini söyleyen Süleyman Yalçin, “Igdir ilinde yapilan Muay Thai Bölge Sampiyonasinda hakemdim. Maçi yönetirken bir anda hoca arkadaslarimizin sürpriziyle karsilastim. Maç sirasinda bir anda dogum günü sürprizi yaptilar. Ringlerde görülmeyen bir sürprizdi. Gerçekten çok duygulandim, hoca arkadaslarima çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA