Rakibiyle Çarpisan Genç Futbolcu Bilincini Kaybetti

Denizli’de oynanan U18 play-off maçinda rakibiyle çarpistiktan sonra yere yigilan genç futbolcu bilincini kaybetti. Yasananlari maç görüntülerinden izleyen futbolcunun ilk istegi yesil sahalara dönmek oldu.

Denizli’de Dokuzkavaklarspor ile Akkonakspor arasinda Servergazi Stadi’nda oynanan U18 play-off maçinin 32. dakikasinda rakip oyuncuyla çarpisan Dokuzkavaklarsporlu Harun Gökgöz yerde kaldi. Rakibinin dizinin sert bir sekilde çenesine çarpan genç futbolcu, bilincini kaybetti. Sahanin ortasinda hareketsiz bir sekilde yatan futbolcuya, ilk müdahale saha içinde bulunan futbolcular ve saha kenarinda bulunan saglik memurundan geldi.

Ilk müdahalesinin ardindan arkadaslarinin yardimiyla saha disina alinan Harun Gökgöz, yürekleri agizlara getirdi. Ancak arkadaslarinin yardimiyla ayakta durabilen Gökgöz, çagrilan ambulans ile hastaneye sevk edildi. Hastanede müsahede altinda tutulan ve bir süre uyutulan genç futbolcu, gerekli muayene ve doktor kontrollerinin ardindan taburcu edildi.

Maç görüntüleri izletilen Harun Gökgöz, rakibiyle girdigi pozisyonu ve sonrasinda yasananlari hatirlamadigini beyan etti. Bas agrisinin halen devam ettigi ögrenilen futbolcu, yakinlarina bir an önce yesil sahalara dönmek istedigini ifade etti.

Öte yandan genç futbolcu Harun Gökgöz’ün bilincini kaybettigi talihsiz pozisyonun ardindan takim arkadaslari, rakip futbolcuya tepki gösterdi. Istem disi gelisen olayin ardindan saha içerisinde yasanan gerilim hakemler ve diger futbolcularin araya girmesiyle sonlandirildi.

Kaynak: İHA