Mustafa Gürsel Açiklamasi 'Iyi Oynayan Ve Sonucu Alan Bir Takim Haline Gelmemiz Lazim'

Yeni takimi Kocaelispor ile ilk antrenmanina çikan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, "Iyi oynayan ve sonucu alan bir takim haline gelmemiz lazim" dedi.

Ertugrul Saglam ile karsilikli anlasarak yollarini ayiran Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor teknik direktörlük görevine Mustafa Gürsel’i getirdi. Gürsel, imzayi attiktan sonra dün ilk antrenmanina da çikti.

"Sonuca gitmek için ne gerekiyorsa yapacagiz"

Antrenmanda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Mustafa Gürsel, takimin enerjisini yüksek buldugunu söyleyerek, "Takim zaten belli bir konuma gelmisti. Artik bundan sonraki süreçte hep beraber hedefe kitlenecegiz. Hedefe giderken bütün is sahanin içinde yaptiklarimizdan geçiyor. Bu antrenmanimizla ’Bismillah’ diyerek basladik. Sonuca gitmek için ne gerekiyorsa yapacagiz. Bütün is çalismaya kaldi" dedi.



"Hiçbir maçin garantisi yok"

Keçiörengücü maçini degerlendiren Gürsel, "Bu ligde her takim her takimi yenebiliyor. Sürpriz sonuçlar çikabilen bir lig, hiçbir maçin garantisi yok. Zaten keyfi de orada. Ligde hedefler bitmiyor. Ilk iki hedefi var. Finale kalma mücadelesi veren takimlar var. Sahaya çiktigimiz her maç bir anlam ifade ediyor. Her takim için de farkli anlamlar ifade ediyor. Oynayacagimiz maçta öyle maçlardan biri. Rakibimize baktigimizda son 2 maçini kazandi. Her maç önemli. Bu maçta kendi içinde bizim için farkli bir önem tasiyor. Gerekli hazirliklari yapip kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacagiz" seklinde konustu.



"Iyi oynayan ve sonucu alan bir takim haline gelmemiz lazim"

Oturtacaklari oyunu kalici hale getirmek istedigini vurgulayan Mustafa Gürsel, "Enerji ile bir veya iki maç gidebilirsiniz. Bu takima bir sey katmazsak, bir seyler ortaya koymazsak dedigimiz gibi enerji bir veya iki maçta gidebilir. Takimin degerini ve oyun gücünü yükselterek bunu daimi hale getirmemiz lazim. Sezon sonuna kadar kalici bir sekilde iyi oynayan ve sonucu alan bir takim haline gelmemiz lazim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA