Galatasaray'in Sparta Prag Maçi Kamp Kadrosu Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövansinda Çekya ekibi Sparta Prag’a konuk olacak Galatasaray’in kamp kadrosu belli oldu. Sakatliklari bulunan Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech ve Serge Aurier kadroda yer almadi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövans maçinda Çekya ekibi Sparta Prag ile deplasmanda karsi karsiya gelecek. Karsilasmanin hazirliklarini tamamlayan ve maçin oynanacagi Çekya’nin baskenti Prag’a hareket eden sari-kirmizililarda müsabakanin 21 kisilik kamp kadrosu da belli oldu. Sakatliklari bulunan Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech ve Serge Aurier kafilede yer almadi. Kirmizi kart cezalisi Victor Nelsson ile UEFA listesine dahil edilmeyen Derrick Köhn de kadroda bulunmuyor.

Galatasaray’in Sparta Prag maçi kamp kadrosunda yer alan futbolcular söyle:

"Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoglu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakci, Jankat Yilmaz, Baris Alper Yilmaz, Baran Demiroglu, Ali Yesilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman ve Carlos Vinicius."

Kaynak: İHA