David Akintola Açiklamasi 'Rizespor'u Ait Oldugu Üst Siralar Hedefini Devam Ettirecegiz'

Çaykur Rizespor’un kis transfer döneminde kadrosuna kattigi David Akintola, “Rizespor’u ait oldugu üst siralar hedefini devam ettirecegiz” dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 27. Haftasinda deplasmanda karsilasacagi Samsunspor maçi hazirliklarina devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ilhan Palut yönetiminde gerçeklestirilen antrenman öncesinde kis transfer döneminde Adana Demirspor’dan renklerine bagladigi 28 yasindaki Nijeryali David Akintola, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Trendyol Süper Lig’in dünyadaki en iyi liglerden bir tanesi olduguna vurgu yapan David Akintola, “Iyi bir takima geldigimi söylemek isterim. Hocamiz bana inanarak beni buraya getirdi. Ne yazik ki iyi bir baslangiç yapamadik. Sivasspor maçinda cidden iyi bir futbol ortaya koyduk. Sadece skor olarak istedigimizi alamadik. Elimizden gelenin en iyisi yapmamiza ragmen, bir sonraki maçta maalesef yenildik. Önümüzde Samsunspor maçi var. Iyi bir skorla oradan dönmek istiyoruz. Hocamizi taniyordum, görüsüyorduk. Ben seni takimimda görmek isterim diyordu. Bu sefer de hocam isteyince bende karar vermekte zorlanmadim. Rizespor’a gelmek istedigimi de belirttim. Bence Süper Lig dünyanin en iyi liglerinden biri. Müthis bir mücadele var. Bende bu mücadelenin içerisinde hedefleri olan bir takima geldim. Bence bizim Avrupa hedefimiz devam ediyor. Hersey yerli yerine oturdugunda galibiyetlere basladigimiz zaman bu hedefe ulasacagimizi düsünüyorum. Bu ligde dördüncü senem neler olabilecegini bilebiliyorum” ifadelerini kullandi.

“Rizespor’u ait oldugu üst siralarda devam ettirecegiz”

Taraftarlarin takimi desteklemeye devam ettikçe kendilerini moral olacagini ifade eden Akintola, “Taraftarlara mesajim sudur, bizi desteklemeye devam etsinler. Son 4 haftadir onlari mutlu edemedik. Zor bir süreçten geçiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Samsunspor maçinda da öyle olmak istiyoruz. Bizi desteklemeye devam ederlerse bizde söz veriyoruz onlari mutlu etmeye devam edecegiz. Rizespor’u ait oldugu üst siralar hedefini devam ettirecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA