Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Play-Off Için Sahaya Çikacak

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi (TKBL) 22. hafta karsilasmalarinda Fenerbahçe Alagöz Holding Gelisim Takimi ile play-off’a bir adim daha yaklasmak için karsi karsiya gelecek.

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunda 21 haftayi geride birakan Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takiminin rakibi Fenerbahçe Alagöz Holding Gelisim Takimi olacak. Geçtigimiz hafta Bogaziçi Basketbol Takimi ile deplasman mücadelesini 72-77 kazanan Turgutlu ekibi, kendi evinde oynayacagi maçta da galibiyet elde etmek için sahada tüm gücüyle mücadele edecek. Karsilasmanin gülen tarafi Turgutlu ekibi oldugu takdirde play-off hedefine bir adim daha yaklasmis olacak.

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol-Fenerbahçe Alagöz Holding Gelisim maçi 3 Subat Cumartesi saat 12.00’de Yildirim Beyazit Spor Salonu’nda oynanacak. Girislerin ücretsiz olacagi karsilasmaya ayni zamanda Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasi önünden saat 11.30’da servis kalkacak.

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü Istemihan Örücü, “Cumartesi günü Fenerbahçe Alagöz Holding Gelisim Takimini evimizde agirlayacagiz. Galibiyet parolasiyla sahaya çikacagiz. Hazirliklarimizi da bu yönde sürdürüyoruz. Bizim için oldukça önemli bir maç olacak. Maçimizi galibiyetle sonuçlandirabilirsek play-off’a bir adim daha yaklasacagiz. Tüm taraftarimizi takimimiza destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Turgutlu Belediyespor Baskani ve Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Manisa’nin tek kadin basketbol takimi olan Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimimiza play-off hedefiyle sahaya çikacaklari bu maçta basarilar diliyorum. Tüm sporseverlerimizi cumartesi günü oynanacak bu önemli karsilasmaya gelerek kadin basketbol takimimiza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA