Sakaryaspor - Bandirmaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Bandirmaspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Bandirmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, “Maçin önemi çoktu bizim için aslinda baktigimizda deplasmanda ilk yarida dört iki pozisyonumuz vardi. Özellikle ikinci yarida rakibe pozisyon vermedik. Yüzde yüz pozisyonlarimiz vardi, degerlendiremedik. Atsak bizim lehimize olabilirdi. Rakibe pozisyon vermesek de iki pozisyon bizi etkiledi. Birinde duran toptan gol yedik, üzgünüz bu anlamda. Maçin ilk yarisinda istedigimiz oyunu oynadik ve tabii ki gol atmamiz geriyordu ama ikinci yaridan memnun degilim. Daha iyi oynamamiz gerekiyordu. Süreç devam ediyor, iddiamizdan kaybettigimizden dolayi geride kalsak da sezon sonunda hedefimiz Süper Lig’de olmak. Bunun için eksiklerimizi tamamlayacagiz” dedi.



“Bu maç önemli bir virajdi”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karsli ise, “Ciddi anlamda 3 degil 6 puanlik müsabakaya çiktik. Rakiplerimize ve rakiplerimizin oynayacagi diger rakiplere baktigimizda, bu maç önemli bir virajdi. Ben bugün mücadelenin gelip geldigini düsünüyorum. En bastaki gibi 2023’te biraktigimiz takim ruhuna geriye döndügümüzü düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA