Muharrem Emir Erkul Turgutluspor'da

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, Altinordu’dan 18 yasindaki orta saha oyuncusu Muharrem Emir Erkul’u kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Muharrem Emir Erkul, “Hedeflerim dogrultusunda en dogru yerdeyim. Memleketimin takiminda olmaktan dolayi çok heyecanli ve mutluyum. Turgutluspor formasi altinda büyük basarilar elde etmek istiyorum.” dedi.

Turgutluspor, Altinordu’dan 18 yasindaki orta saha oyuncusu Muharrem Emir Erkul ile sözlesme imzaladi. Turgutluspor Tesislerinde gerçeklesen imza törenine Kulüp Baskani Gökhan Akin ve Yönetim Kurulu üyeleri katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Muharrem Emir Erkul, “Kariyerim ve hedeflerim açisindan çok dogru bir kulüpteyim. Memleketimin takiminda olmaktan dolayi çok heyecanli ve mutluyum. Çok çalisip Turgutluspor formasi altinda büyük basarilar elde etmek istiyorum. Bana güvenen ve inanan herkesi mutlu etmek için çok çalisip bana olan güveni bosa çikarmayacagim.” ifadelerini kullandi.

Gökhan Akin: “Muharrem Emir Erkul, gelecek vadeden yetenekli bir oyuncu”

Muharrem Emir Erkul’un transferi hakkinda açiklamalarda bulunan Kulüp Baskani Gökhan Akin, “Muharrem Emir Erkul, yeteneklerine güvendigimiz ve gelecek vadeden bir isim. Turgutluspor formasi altinda çok basarili olacagina ve takimimiza önemli katkilar saglayacagina olan inancimiz tam. Anlasma hem Muharrem Emir Erkul hem de Kulübümüze hayirli olmasini diliyorum.” dedi.



Muharrem Emir Erkul kimdir?

Turgutluspor’un yeni transferi Muharrem Emir Erkul, 21 Ocak 2006 yilinda Turgutlu’da dogdu. Futbola Gençorduspor’da baslayan Emir, 2017 yilinda Altinordu’ya transfer oldu. Altinordu altyapi kategorilerinin hepsinde forma giyen Muharrem Emir Erkul, U14 ve U16 Milli Takim’da da forma giydi.

Kaynak: İHA