Trabzonspor Isi Kafada Bitiriyor

Trendyol Süper Lig’de, kötü gidisata Hatayspor ve Pendikspor maçlarini kazanarak dur diyen Trabzonspor, attigi kafa golleriyle zirvede yer aliyor. Süper Lig’de ve Türkiye Kupasi’nda oynadigi son 3 resmi maçta atilan kafa golleri dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig’de, sezona sampiyonluk parolasiyla baslayan fakat inisli çikisli bir grafik sergileyerek hedefine üçüncülügü koyan Trabzonspor, 5 maçlik galibiyet özlemine geçtigimiz hafta Hatayspor’u sahasinda 2-0 maglup ederek son vermisti. Bu hafta da deplasmanda Pendikspor’u 2-0 maglup eden Karadeniz ekibi, kötü gidisatini durdurarak siralamadaki yerini korudu.

Isi kafada bitiriyor

Bordo-mavili takimin hücum hatti özellikle fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bulunuyor. Yüksek toplardaki hakimiyetiyle dikkat çeken Trabzonspor, attigi kafa golleriyle zirvede yer aliyor. Hem savunmasinda, hem de hücum bölgesinde 1.90’nin üzerinde çok sayida futbolcusu bulunan Trabzonspor rakip filelere tam 13 kafa gölü birakti. Bordo-mavilileri bu alanda 8 golle Kayserispor takip etti.

Karadeniz ekibinin Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda oynadigi son 3 resmi maçta attigi kafa golleri ise dikkat çekti. Gençlerbirligi maçinda 90+6. dakikada Eren Elmali’nin kafa golüyle müsabakayi uzatmalara tasiyan Trabzonspor, bir üst tura çikmisti. Bordo-mavililer, Hatayspor ve Pendikspor maçlarinda da attigi kafa golleriyle sonuca gitti.

Bordo-mavililerde 5 oyuncu, kafa ile gol buldu

Karadeniz Firtinasi’nda en çok kafa golünü Nijeryali santrafor Paul Onuachu ve Enis Destan kaydetti.

Nijeryali attigi 9 golün 4 tanesini kafa ile atti. Trabzonspor’da kiralik olarak forma giyen Nijeryali, Afrika Kupasi nedeniyle uzun bir aradan sonra Pendikspor maçi kadrosunda yer aldi. 2.01 santimetre boyunun avantajlarini kullanan oyuncu attigi 9 golün 4’ünü kafa ile rakip filelere gönderdi. Trabzonspor’un genç yildiz adaylarindan Enis Destan ise 4 kez kafa golüyle rakip fileleri sarsti. Karadeniz temsilcisinde Trezeguet ve Benkovic’in 2, Denswill’in ise 1 kafa golü bulunuyor.

Kaynak: İHA