Nilüfer Sampiyonluga Kosuyor

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, kendi sahasinda agirladigi Bandirma Etispor’u 2-0 yenerek, en yakin takipçisinin 8 puan önünde liderligini sürdürdü.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), Bölgesel Amatör Lig 16. hafta karsilasmasinda rakibi Bandirma Etispor’u Ibrahim Yazici Stadyumu’nda agirladi. Karsilasmayi yaklasik bin 200 taraftar izledi. Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ve Nilüfer Belediye FSK Baskani Tamer Isler’in de tribünden takip ettigi karsilasmaya etkili baslayan taraf, Nilüferli futbolcular oldu.

Maçin 11. dakikasinda Baris Bakça, sik bir vurusla topu aglara gönderdi ve takimini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da baskiyi sürdüren Nilüfer Belediye FSK, yakaladigi firsatlari gole çeviremedi ve ilk yari 1-0 ev sahibi ekip lehine sonuçlandi.

Ikinci yarida istekli futbolunu sürdüren mavi yesil beyazli futbolcular, aradiklari golü, maçin uzatma dakikalarinda 90+3’te Ali Sentürk’ün penalti atisinda buldu ve maçtan 2-0 galip ayrildi.

Puanini 43’e yükselten Nilüfer Belediye FSK en yakin takipçisinin puan kaybetmesiyle aradaki puan farkini 8’e çikardi.

Kaynak: İHA