Hari Vukas Açiklamasi 'Bu Galibiyet Bizim Için Çok Önemli Ve Mutluluk Verici'

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Basaksehir maçinin ardindan yaptigi açiklamada, bugün ki mücadelenin kendileri için zor olacagini bildiklerini söyleyerek, “Bu galibiyet bizim için çok önemli ve mutluluk verici” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasinda Kayserispor, deplasmanda karsilastigi Basaksehir’i 3-2’lik skorla maglup etti. Müsabakanin ardindan Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Zor bir maç beklediklerini ve öylede oldugunu söyleyerek sözlerine baslayan Hari Vukas, “Bugün çok zor bir maç bekliyorduk öyle de oldu. Basaksehir çok kuvvetli bir takim, iyi oyunculari var. Maçta iki farkli yari oynandi. Ilk yarida çok iyi oynadik, iki gol attik ve bazi firsatlari kullanamadik. Ikinci yarinin basinda da 3. golü atabilirdik daha sonra oyunun sekli degismeye basladi.

Basaksehir oyunun hizini arttirdi ve maçin sonuna kadar aci çekmek zorunda kaldik. Üçüncü golü attik ama maçin sonuna kadar bizi çok zorladilar. Bu oyuncu grubuna çok inaniyoruz, onlar da bu sekilde oynamaya devam ettikçe daha da iyi olacagini düsünüyoruz. Maçin sonuna dogru Bilal’in penalti kurtarmasi kazanmamizi sagladi. Bu galibiyet bizim için çok önemli ve mutluluk verici. Bir maçta ne yasanabilirse bu maç onu izleyicilere verdi. Tarafsiz olan bir sporsever bu maçi izlediyse memnun kalmistir” ifadelerini kullandi.

“Rakibin nasil oynayacagini biliyorduk”

Maç öncesinde rakibe önlem almak konusunda çalistiklarini ve bunda da basarili olduklarini aktaran Vukas, “Rakibin nasil oynayacagini biliyorduk, onlara ön alan baskisi kurarak onlari baski altina aldigimizi düsünüyorum, hata yapmaya zorladik. Ilk 15 dakikada 2 gol attik. Ikinci yarida rakip oyunun hizini arttirdi, sanslar yakaladi. Yetenekli oyunculari olan bir takim, bizim de maçin sonlarina dogru enerjimiz düstü. Maçin sonuna kadar baski kurdular” diye konustu.

Kaynak: İHA