Fahrudin Omerovic Açiklamasi 'Bu Aksam Sürpriz Pesindeydik'

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Besiktas karsisinda bir sürprize imza atmak için sahaya çiktiklarini ancak bunu basaramadiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasinda Konyaspor, deplasmanda Besiktas’a 2-0 maglup oldu. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Maçtan önce düsündügümüz gibi ilk devre oldu. Biraz daha fazla topa sahip olup, Besiktas’in o gücünü elinden almak istedik. Ikinci devrede erken gelen gol, bütün planlarimizi bozdu. Kolay degil Besiktas’a karsi böyle oynamak, pas oyunu oynamak. Ikinci golden sonra tam Besiktas’in istedigi gibi oldu oyun. Daha baskili oynadilar. Besiktas’i tebrik ediyorum. Biz bu aksam sürpriz pesindeydik ama olmadi. Esas olan önümüzdeki 4 maç, gerçek final maçlari. Milli araya kadar önemli final maçlarimiz var. Bu maçtan sonra hatalar üzerinde durup, düzletip, ilk oynayacagimiz Hatayspor maçini kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Hedefimiz ligde kalmak”

Omerovic, hedeflerinin ligde kalmak oldugundan bahsederek, “Bu süreçte iki kupa maçi kazandik, çeyrek finale yükseldik. Tekrar burada Besiktas ile oynayacagiz. Ama bizim için önemli olan lig. Dar bir kadromuz var. Yeni gelen oyuncularla biraz kadroyu genislettik. Ama bunlar etap etap geldiler. Çok sik maç oynadik. Yük ayni oyunculara bindi. Antrenman çok az yapip, çok maç oynadik. Su andaki mücadelede takimdan memnunum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA