Ernest Muçi Açiklamasi 'Benim Için Bu Bir Hayalin Gerçeklesmesiydi'

Besiktas’in ara transferde kadrosuna kattigi Ernest Miço, Konyaspor galibiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, siyah-beyazli ekipte oynamanin kendisi için hayal niteliginde oldugunu dile getirerek, “Hücum hattinda her pozisyonda oynayabilirim” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi Konyaspor’u 2-0 maglup etti. Siyah-beyazlilarin yeni transferlerinden Ernest Muçi, karsilsamanin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Tüpras Stadyumu’nda taraftarinin karsisinda sahaya çiktigi için çok mutlu oldugunu dile getiren Muçi, “Benim için bu bir hayalin gerçeklesmesiydi. Sahamizda, taraftarimizin önünde bu maçi oynamak benim için bir gurur kaynagi. Bu stadyumda ilk maçimi oynadim. Devamini oynamak için de sabirsizlaniyorum. Bugün rakibimiz karsisinda müsabakayi galip tamamladigimiz için çok mutluyum” diye konustu.



“Hücum hattinda her pozisyonda oynayabilirim”

Teknik direktör Fernando Santos’un verecegi göreve göre hücum hattinda her bölgede oynayabilecegini söyleyen Ernest Muçi, “Hücum hattinda her pozisyonda oynayabilirim. Tabiki sahada takimim için savunmaya da yardim edecegim ve elimden geleni yapacagim fakat hücumda her bölgede oynayabilirim. Takim olarak iyi yoldayiz. Bu sekilde galibiyet almaya devam etmeliyiz. Sahamizda oldugumuz gibi deplasmanda da galip gelmeliyiz. Önemli maçlara çikacagiz. Bu performansimizi devam ettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Genç oyuncu, boynundaki dövmesinin sorulmasi üzerine ise, “Benim için özel bir manasi var. Bana özel bir durum. O yüzden dile getirmek istemiyorum” diyerek cevapladi.

Transfer süreci ile ilgili sorulan soruyu da cevaplayan genç oyuncu, “Bir gün öncesinde eski takimimdayken konudan haberdar oldum. Buraya gelecegimi saatler öncesinden ögrendim. Ama burada olmaktan dolayi mutluyum. Elde edecegimiz basarilar için sabirsizlaniyorum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA