Yüksekova Belediyespor Kadin Futbol Takimi Yemekte Bir Araya Geldi

Hakkari’nin Yüksekova Belediyespor Kadin Futbol Takimi oyunculari verilen yemekte bir araya geldi.

Bölgede son dönemin en iyi takimi olarak ön plana çikan Yüksekova Belediyespor Kadin Futbol Takimi, is adamlari tarafindan agirlanmaya devam ediyor. Kadinlar 2’nci Ligi D grubunda haftayi hükmen galip kapatan ve takipçilerinin puan kaybetmesiyle en yakin rakibi ile arasindaki puan farkini 4’e çikaran Yüksekova Belediyespor, moral yemeginde bir araya geldi.

Yüksekova Belediye Baskan Yardimcisi ve Yüksekova Belediyespor Kulüp Baskani Fevzi Yildirim, tüm kadin sporculara basarilar diledi.

Bu hafta hükmen galip geldiklerini vurgulayan teknik direktör Bayram Yildirim, “3 puani hanemize yazdirdik. Grupta 2’nci sirada olan Batman ekibi, 3’ncü siradaki Megapol Spor ile 1-1 berabere kaldi. Rakiplerimizin puan kayiplari bize yaradi. Gelecek hafta sahamizda Silopi ekibini agirlayacagiz. Bu maçta 3 puan alip, liderligi saglamlastirmayi hedefliyoruz. Play-off elemelerine lider olarak girmek için önemli bir maç olacak. Taraftarlarimizin her zamanki gibi bizi destekleyeceklerine inaniyoruz” seklinde konustu.

Yemege Yüksekova Belediye Baskan Yardimcisi Fevzi Yildirim ve Yüksekova Belediye Baskan Yardimcisi Kerim Bulut da katildi.

Kaynak: İHA