Maküspor - Didim Belediyespor Maçinin Bitis Düdügüyle Saha Karisti

Burdur’da Didim Belediyespor ile karsilasan Maküspor sahadan 1-0 maglup ayrildi. Önceki maçta Didim’de yasanan gerginlik Burdur’daki maça da yansidi. Maçin bitis düdügüyle futbolcular ve yöneticiler birbirine girdi.

Bölgesel Amatör Lig karsilasmalari çerçevesinde Maküspor evinde Didim Belediye Saygin Yapi Spor ile karsi karsiya geldi. Gazi Atatürk Stadi’nda gerçeklesen müsabakadan Didim Belediye Saygin Yapi Spor ilk yarida Emrecan Yildizhan ile buldugu golle 1-0 galip ayrildi.

28 Ekim 2023 tarihinde Didim’de oynan maçin ardindan iki takim arasinda yasanan gerginlik Burdur’daki maça da yansidi. 90 dakika boyunca sert geçen maçta 9 sari kart ve 1 kirmizi kart çikti.

Maçin bitis düdügüyle gerginligin daha da arttigi maçta Maküspor oyunculari ve yöneticileri ile Didim Belediye Saygin Yapi Spor oyunculari arasinda kavga çikti. Saha kenarinda hazir bekleyen polis ekiplerinin müdahale ettigi kavga kisa sürede ayirilarak iki takim oyunculari soyunma odasina gönderildi.

Maküspor taraftarlari maç boyu Didimspor oyuncularina tepki gösterirken çikan kavgayi gören bazi taraftarlar sahaya atlamaya çalisti.

Kaynak: İHA