Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertugrul Saglam'in Istifasini Istedi

Kocaelispor’un Sanliurfaspor’a 1-0 maglup olmasinin ardindan açiklama yapan taraftar grubu Hodri Meydan, "Bu geceden itibaren takimin sahada varlik göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasini ivedilikle bekliyor olacagiz" denildi.

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasinda Kocaelispor’un sahasinda Sanliurfaspor’a 1-0 maglup olmasinin ardindan Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan resmi sosyal medya hesabindan "Bu sehirde korkak adamlara yer yok" basligi ile açiklama yapti. Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan yaptigi açiklamada, "Bu sehirde korkak adamlara yer yok. Haftalardir oynanan futboldan memnun olmamamiza ragmen her hafta büyük bir sabirla bugüne kadar sustuk. Ama artik hiçbir sekilde susacak sabrimiz kalmamistir. Bu ligin en iyi olanaklarina sahip olan ve en yüksek bütçeli takimlarin basinda gelen camiamiz, bu ruhsuzlugu kesinlikle hak etmemektedir. Binbir emek ve bir sehrin kenetlenmesiyle bugünlere geçmisini satmadan gelen camiamizin haftalardir yetersiz futbol oynatan teknik direktör ve ekibine tahammülü kalmamistir. Bu geceden itibaren takimin sahada varlik göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasini ivedilikle bekliyor olacagiz" denildi.

"Artik gerekeni yapin"

Açiklamanin devaminda, "Milyonlar harcanarak kurulan mevcut kadronun oynadigi kötü futbolu asla ve asla kabul etmedigimiz gibi, bu günden itibaren sahada kaybedilen puanlara tepkimizi en yüksek sesle vermekten bir adim geri durmayacagiz. Futbolcularimiza, bu camianin baska camialara benzemedigini unutmayin. Bu geceden itibaren sahada oynadiginiz kötü futbolun sebebi ne ise bu sebepleri ve bahaneleri bir kenara birakarak gittiginiz her yerde pesinizden gelen taraftarlarin beklentilerine karsilik verin. Bu sehirde Kocaelispor taraftarinin huzursuz oldugu yerde kimsenin huzurlu olmaya hakkinin olmadigini unutmayin. Armanin hakkini verin. Sampiyonluk parolasiyla çiktigimiz bu yolda, sampiyonluga inanmayan ve beklentilerimizi karsilayamayan her kim varsa bu sehirde ona asla yer vermeyecegiz. Artik gerekeni yapin".

Kaynak: İHA