Giresunspor-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasinda Giresunspor, konuk ettigi Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler karsilasmaya iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, “Kazanmak istedigimiz bir maçti. Rakibimiz genç, dinamik ve çok kosan, özellikle son haftalarda rakibe çok fazla firsat vermemeye çalisan bir takim. Bunun farkindaydik. Gol yemeden maçi kazanmayi becerdik. Daha net yakaladigimiz 1-2 firsat vardi. Onlari degerlendirebilseydik bizim adimiza daha rahat bitebilirdi. Ama burada almis oldugumuz 3 puan, iki haftadir üst üste gol yemeden kazanmis olmak açikçasi bizi çok mutlu etti. Rakibimizi de vermis oldugu mücadeleden dolayi tebrik eder onlara basarilar dilerim” dedi.



Serhat Güller: "Kazanabilecegimizi düsündügümüz bir karsilasma oynadik"

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise, “Bugün gerçekten kazanmayi isteyen bir takim olarak sahaya çiktik. Kazanabilecegimizi düsündügümüz bir karsilasma oynadik. Genel anlamda saha içerisinde yapmak istediklerimizin birçogunu oyuncularimiz yaptilar. Güzel bir maç oldu. Arkadaslarimiza bu ligin zor oldugunu söylüyorum ama oyuncu arkadaslarimiz adina sahada iyi mücadele etmeye çalistilar. Ellerinden geldigi kadar da bunu basardilar. Rakibinizin arti ve eksi yönleriyle ilgili bazi önlemler almistik. Onlarda saha içerisinde yeterince iyi mücadele ettiler. Fakat kendi hatamizdan hücuma çikacagimiz bir topu yanlis tercihler sonucunda alinan bir penaltiyla maglup olduk. Gol atma sansimiz vardi, yakaladigimiz pozisyonlar vardi. Ama basarili olamadik” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA