Antalya'da DEPSAS Enerji Spor Kulübü Rüzgari

Antalya’da düzenlenen 11’inci Uluslararasi Türkiye Açik Taekwondo Turnuvasinda DEPSAS Enerji Spor Kulübü sporcularindan Yusuf Badem sampiyon olarak birinci siraya adini yazdirirken, Emre Talha Evin, gümüs madalya ve Ibrahim Öter ise bronz madalyanin sahibi oldu.

Antalya’da gerçeklestirilen 11. Uluslararasi Türkiye Açik Taekwondo Turnuvasi (Turkish Open), 8-14 Subat tarihleri arasinda spor dünyasi tarafindan ilgiyle takip edildi. Dünya genelinden 60 ülkeyi temsil eden yaklasik bin 900 atletin mücadele ettigi turnuva, yildizlar, gençler, büyükler ve poomse kategorilerinde kiyasiya müsabakalara sahne oldu.

Altin madalyanin sahibi Yusuf Badem

DEPSAS Enerjinin basarili sporcularindan Yusuf Badem, genç erkekler 59 kilogram kategorisinde tüm rakiplerini maglup ederek sampiyon oldu. Altin madalyanin sahibi Yusuf Badem’in takim arkadasi Emre Talha Evin 55 kilogram finalinde gösterdigi mücadeleyle ikinciligi garantilese de finalde rakibine yenilerek turnuvayi gümüs madalya ile tamamladi. Genç erkekler 55 kilogram kategorisinde mücadele eden Ibrahim Öter ise gösterdigi mücadele ile bronz madalyanin sahibi oldu.

“Gurur kaynagi”

DEPSAS Enerji Spor Kulübü Baskani Murat Karagüzel, sporcularin elde ettigi bu önemli basarilarin hem bireysel hem de ulusal gurur kaynagi oldugunu vurguladi. Karagüzel, “Yusuf, Emre ve Ibrahim kardeslerimizin basarilari, genç atletlere ilham vermekle kalmayip, Türkiye’nin uluslararasi arenada taekwondo alanindaki itibarini da pekistiriyor. Bu vesileyle sporcularimizin ailelerini ve antrenörlerini ayrica tebrik etmek gerekiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA