Veljko Birmancevic Açiklamasi 'Var Gücümüzle Mücadele Edecegiz'

Sparta Prag’in basarili futbolcusu Veljko Birmancevic, yarin Galatasaray karsisinda takim olarak iyi bir oyun ortaya koymalari gerektigini söyleyerek, “Var gücümüzle mücadele edecegiz. Galatasaray’i ve taraftari biliyoruz. Buna göre hazirlanip geldik” dedi.

Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçinda yarin saat 20.45’te Galatasaray’in konugu olacak. Bu müsabaka öncesi düzenlenen basin toplantisinda Sparta Prag’in Sirp oyuncusu Veljko Birmancevic, açiklamalarda bulundu.

“Yarinki maçta tek bir nefes olarak oynamamiz önemli”

Bu sezon toplamda çiktigi 27 maçta 10 gol, 8 asistlik performans sergilediginin hatirlatilmasi üzerine Birmancevic, “Bu istatistigimden dolayi çok mutluyum. Ama tabii ki yarinki maçta tek bir nefes olarak oynamamiz önemli. Var gücümüzle mücadele edecegiz. Galatasaray’i ve taraftari biliyoruz. Buna göre hazirlanip geldik” ifadelerini kullandi.

“Performansimdan ziyade takimin performansi önemli”

Çekya Ligi’nde son oynadiklari Karvina müsabakasinda iyi bir oyun ortaya koydugunu ve bunu her maçta sergilemek istedigini dile getiren 25 yasindaki oyuncu, “Ama en iyi performansimdan ziyade takimin performansi önemli. Yarinki maçta iyi bir sonuç alip, taraftari mutlu etmek istiyorum” seklinde konustu.



“Birçok bu tarz atmosferde oynadim”

Yarin sari-kirmizili taraftarlarin olusturacagi atmosferin kendisini tedirgin etmedigini de belirten Sirp futbolcu, “Birçok takimda ve birçok bu tarz atmosferde oynadim. Beni çok olumsuz etkileyecegini düsünmüyorum. Nasil oynayacagimi biliyorum. O yüzden problem olacagini sanmiyorum” degerlendirmesinde bulundu.

“Daha çok kedime odakliyim”

Galatasaray’da Icardi, Mertens, Zaha gibi birçok yildiz futbolcunun oldugu ve bunun kendilerini nasil etkileyecegi yönünde gelen bir soruya Birmancevic, “Bütün oyunculara saygim var. Yildiz olup olamamasina bakmiyorum. Daha çok kedime odakliyim. Nasil basarili olurum, daha çok buna odaklaniyorum” cevabini verdi.

Kaynak: İHA