Sarigöl'ün Geçilmez Defansi Göz Doldurdu

Manisa 1. Amatör Küme Salihli B Gurubunda namaglup sampiyon olan Sarigöl Belediyespor takiminin basarili iki stoper oyuncusu sayesinde oynadiklari 16 maçta kalelerinde sadece 6 gol gördü. Biri 34 digeri 35 yasindaki iki stoper gösterdikleri basarili performans sonrasi taraftarlardan ’Geçilmez defans’ lakabi aldi.

Daha önceki yillarda Süper Amatör ve Amatör Kümede top kosturan basarili stoper 34 yasindaki Hakan Sarikaya ve 35 yasindaki Mehmet Zeybek oynadiklari futbol ile taraftarlarin gözdesi oldu. Basarili stoperler için taraftarlar tarafindan ’Geçilmez defans’ lakabi takilirken, takimlarinin sadece 6 gol yiyerek namaglup sampiyon olmasinda önemli katki sagladi.

Sarigöl Belediyespor futbol takiminin stoper oyuncusu Hakan Sarikaya, "Futbolu çok seviyorum. Amatör olarak oynayabildigim kadar sahalarda olacagim. Stoper oyuncu olmak zor. Görevimiz rakip oyunculari kalemize yaklastirmamak." dedi.

Hakan Sarikaya’nin takim arkadasi Mehmet Zeybek ile bu sezon iyi mücadele ettiklerini ve 16 maçta sadece kalesinde 6 gole mani olamadiklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA