P. Karsiyaka Kupada Yoluna Devam Ediyor

Basketbol Türkiye Kupasi çeyrek final maçinda Galatasaray’i 88-72 maglup eden P. Karsiyaka’nin yari finaldeki rakibi A. Efes oldu.

Basketbol Türkiye Kupasi çeyrek final maçinda Galatasaray ile karsi karsiya gelen P. Karsiyaka, rakibini 88-72 maglup ederek Konya’nin ev sahipliginde düzenlenecek olan Dörtlü Final’de A. Efes’in rakibi oldu. Galatasaray maçina dair açiklamalarda bulunan P. Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, sari-kirmizili ekip karsisinda çok iyi bir basketbol oynadiklarini dile getirerek,

“Zor maçi savunma ve ribaundlarla kontrol altina aldik ve bütün maçi domine ettik. Özellikle maçin basinda yaptigimiz savunma, daha sonraki akici ve tempolu hücumlarimizla birlesince bütün maçi önde götürdük. Dogrulardan vazgeçmeyerek oynadigimiz için bütün takimimi kutluyorum. Çok Önemli bir is basarip yari finale kaldik; ancak cuma günü yine bir final maçi oynayacagiz. A. Efes’e saygi duyuyoruz. Belki onlar maçin favorisi olabilir; ama biz kazanmak için tüm gücümüzü sahaya koyacagiz. Pazar günü Konya’da son maçi oynamak istiyoruz. Tüm takima ve bize destek veren taraftarlarimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Öte yandan 16 Subat Cuma günü A. Efes’la karsi karsiya gelecek olan P. Karsiyaka, tek maç oynanacak yari final maçinda rakibini maglup etmesi durumunda finale yükselen taraf olacak.

Kaynak: İHA