Kaan Kahriman, Avrupa Sampiyonu

Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Halter Sampiyonasi’nda 67 kiloda Kaan Kahriman, koparmada 142 kiloluk kaldirisiyla altin madalya kazandi.

Baskent Sofya’da gerçeklestirilen Avrupa Halter Sampiyonasi’nin üçüncü gününde 67 kiloda Kaan Kahriman ve Ferdi Hardal, podyuma çikti. Kaan Kahriman koparmada 142 kiloluk kaldirisiyla altin madalyanin sahibi olurken, Ferdi Hardal ise koparmada 135 kiloluk kaldirisiyla 7. sirada yer aldi.

Sampiyonada milli sporcular su ana kadar 5 altin, 3 gümüs, 2 bronz ile toplam 10 madalya kazandi.

Bakan Bak’tan Kaan Kahriman için tebrik mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Halter Sampiyonasi’nda erkekler 67 kiloda koparmada altin madalya kazanan milli sporcu Kaan Kahriman için tebrik mesaji yayimladi.

Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Bulgaristan’in Baskenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Sampiyonasi’nda erkekler 67 kiloda altin madalya kazanan milli haltercimiz Kaan Kahriman’i kutluyorum. Genç sporcularimizin basarilari bizleri ayrica memnun ediyor ve gururlandiriyor. Inaniyorum ki genç sporcularimizin bu basarilari, kendilerinden sonra gelecek sporcularimiz için de önemli bir ilham kaynagi olacak ve Türk sporunu bir adim daha öteye tasiyacaktir. Milli sporcumuz Kaan Kahriman basta olmak üzere bu basarida emegi geçen herkesi cani gönülden tebrik ediyor, milli haltercimizin basarilarinin devamini diliyorum.”

Kaynak: İHA