Boluspor, 3 Puan Pesinde

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasinda Tuzlaspor ile deplasmanda karsilasacak olan Boluspor, bu müsabakanin hazirliklarini sürdürüyor. Tuzlaspor maçindan 3 puan almak istediklerini belirten teknik direktör Yalçin Kosukavak, hedeflerinin ise play-off oldugunu söyledi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 23. haftasinda deplasmanda Tuzlaspor ile karsi karsiya gelecek. Geçtigimiz hafta Kocaelispor ile sahasinda 1-1 berabere kalan Bolu ekibi, bu müsabakanin hazirliklarini sürdürüyor. Antrenmandan önce basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak, hedeflerinin play-off oldugunu belirtti.



"Kocaelispor maçini kazanmaya yakindik"

Boluspor’un zor dönemlerden ligin üst siralarina yaklastigini dile getiren Kosukavak, "Çok sükür zor dönemlerden geçtik. Buraya kadar geldik. Içeride en son oynadigimiz Kocaelispor maçini da kazanmaya yakindik. Kazanamadik ama ne mutlu ki artik bugün itibariyle Boluspor, Kocaeli beraberligine bile üzülüyor hale geldi. Hepimiz açisindan gurur verici. Öncelikle Bolulular açisindan gurur verici. Takimlarima sahip çikiyorlar. Aidiyet duygusu hissediyorlar. Bazi hissetmeyen arkadaslarimiz var, onlar olacak. Bunlar diri tutuyorlar" dedi.



"Kaybetmeden devam ediyoruz"

Tuzlaspor maçinin nerede oynanacagi konusunda bir belirsizlik oldugunu ve bunun da takimi etkileyecegini ifade eden Yalçin Kosukavak, "Tuzla takimi kadro anlaminda çok degiskenlik gösteren bir takim. Hazirlanmasi biraz zor. Çok bilinmez var. Maçin nerede oynanacagi konusunda hala bugün itibariyla bir durum yok. Bu aslinda maçin planlarini da etkileyen bir sey. Stadi ve oynayacagimiz sahayi görmemiz gerekiyor. Biz kadro seçimi anlaminda ona göre bir hazirlik yapacagiz. Hangi sartlarda nerede olacagimizi bilmiyoruz. Kötü bir sey bizim açimizdan. Haber bekliyoruz. Ikinci yariya kaybetmeden devam ediyoruz. Kazanarak kaybetmeden devam ederiz insallah. Play-off oynariz diye umut ediyorum" diye konustu.

Isinmayla baslayan antrenman kondisyon çalismalariyla devam etti. Sonrasinda takim teknik-taktik çalismalari yapti.

Kaynak: İHA