Belediyeden, Ödüllü 'Çorum Spor Oyunlari' Etkinligi

Çorum Belediyesi spor oyunlari etkinligi düzenliyor. 10 kategoride gerçeklesecek yarismalarda dereceye girenlere toplam 198 bin TL ödül verilecek.

Çorum spor oyunlari etkinlikleri 20 Subat-15 Mart tarihleri arasinda gerçeklesecek. Bowling, dart, masa tenisi, satranç, langirt, penalti atisi, 3x3 basketbol, ayak tenisi, corn hole ve geleneksel okçuluk olmak üzere toplam 10 bransta kadinlar ve erkekler kategorilerinde 18 yas ve üzeri tüm vatandaslar katilabilecek.

Etkinlik baslangiç ve bilgilendirme toplantisi 20 Subat Sali günü saat 18.00’de Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlük hizmet binasi olan Sehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu’nda yapilacak. Katilimcilara çekilisle sürpriz hediyeler de verilecek.

Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Yagbat, müsabakalarda dereceye giren takim sporlarindaki branslarda ilk 4 takima kupa verilecegini belirterek ayrica dereceye giren takim sporcularinin ve ferdi sporcularin tamamina madalyalarla birlikte toplam 180 bin TL para ödülü dagitilacagini ifade etti.

Basvurular en son 19 Subat Pazartesi gününe kadar www.corum.bel.tr internet sayfasindaki etkinlikler kategorisinden yapilabilecek. Yarismalar ise 20 Subat-15 Mart tarihleri arasinda gerçeklesecek.

Kaynak: İHA