Baskan Isik, Kütahya Yesilay Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahya Yesilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve hemsehrileriyle bir araya geldi. Baskan Isik, “Çocuklarimizin bahtlari açik olsun, yollari açik olsun. Gençlerimiz burada yetissin, sehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz disinda birçok alanda temsil etmeye devam etsinler” dedi.

Kütahya Belediyesi, gelecegin teminati olan çocuklarimizin saglikli bireyler olarak yetismesi için spora ve sporculara yaptigi yatirimlarini sürdürürken, bir taraftan da Kütahya’da faaliyet gösteren spor kulüplerini de göz ardi etmiyor. Bu kapsamda; Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahya Belediyesinin önemli destekler sagladigi Kütahya Yesilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve hemsehrileriyle bir araya geldi. Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren sporcularla tek tek ilgilenen Baskan Isik, hediyelerini takdim ettigi çocuklarla futbol oynayip sohbet etti.

Kütahya Yesilay Spor Kulübü’ndeki tüm çocuklara, ailelerine ve antrenörlerine tesekkür ederek sözlerine baslayan Baskan Isik, “Burasi Kütahya Belediyemizin mülküydü. 30 Agustos Is Merkezi ve Zanaat Çarsisi’nin bulundugu yer ile burayi takas etmemiz gündeme geldiginde; buradaki 14 bin metrekareye karsilik oradaki 4 bin metrekareye karsilik burayi takas usulüyle verdik. Tek bir düsüncemiz vardi, buradaki gençlerimiz için burasi spor sahasi olarak kullanilsin. Hesap yapmadan hem oradaki sorunu çözdük hem de Yesilay Spor Kulübümüze kalici bir tesisi kazandirdik. Emegi geçen belediyemiz çalisanlarina ve Yesilay Spor Kulübümüzün degerli yöneticilerine tesekkür ediyorum. Bugün, belediyemizin yerinin güzel bir spor tesisine dönüsmüs olmasini görmekten ve bu tesiste birçok gencimizin, çocugumuzun gelecege hazirlanmasini görmekten çok mutlu olduk. Hayirli ve ugurlu olsun. Çocuklarimizin bahtlari açik olsun, yollari açik olsun. Gençlerimiz burada yetissin, sehrimizi hem ülkemizde hem de ülkemiz disinda birçok alanda temsil etmeye devam etsinler. Davetleri için herkese tesekkür ediyorum, hepsine basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA