Trabzonspor'da Enis Bardhi, Suskunlugunu Bozdu

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyali oyuncusu Enis Bardhi, Hatayspor karsisinda kaydettigi gol ile 164 günlük suskunlugunu bozdu.

Trendyol Süper Lig’de zor günler geçiren Trabzonspor, 5 haftalik galibiyet özlemini Hatayspor karsisinda bozdu. Bordo-mavililere galibiyeti getiren goller ise Trezeguet ve Enis Bardhi’den geldi. Bordo-mavili takima transfer oldugu dönemden itibaren performansiyla tartisilan isimler arasinda yer alan Kuzey Makedonyali oyuncu, aylar sonra gol yollarindaki suskunlugunu bozdu.

Trabzon temsilcisinin, Kasimpasa’yi 5-1 maglup ettigi karsilasmada 2 gol atan oyuncu, 164 gün sonra gol yollarindaki suskunlugunu Hatayspor karsisinda attigi golle bozdu.

Yuhalandi golle cevap verdi

Geçtigimiz sezon basinda Levante’den transfer olan oyuncu, bordo-mavili takimda forma giymeye basladigi ilk sezonda 6 gol atti. 30 maçta bin 344 dakika oynayan oyuncu, bu sezon ise 22 maçta bin 354 dakika forma giyerek 3 gole imza atti. Hatayspor maçinda taraftarin tepkisini çeken oyuncu yuhalandigi maçta 77 dakikada buldugu golle takimini rahatlatan isim oldu ve bu kez alkis aldi.

Avrupa’dan tekliflere ragmen gitmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, taraftarin tepkisini çeken Enis Bardhi’nin Avrupa’dan teklifler gelmesine ragmen gitmedigini belirterek, "Taraftarlarin ne istedigini bilen ve gerçeklestiren bir ekip olarak, oyun içindeki protestolarin hiçbir seyi geri getirmedigini biliyoruz. Elestiri tabii ki olacaktir. Enis Bardhi’ye Avrupa’dan teklifler gelmesine ragmen takimin bu durumuna yardimci olup kalmak istedi. Bugün itibariyle performansi çok iyiydi” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA