Genç Yetenek Faris Kadric, Manisa FK'da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Bosna Hersekli genç yetenek Faris Kadric’i kadrosuna katti. 2023-2024 sezonun ikinci yarisinda U19 Takiminin formasini giyecek olan Faris, yeni sezonda A takima dahil olacak.

Manisa Futbol Kulübü, Bosna Hersek Premier Ligi ekiplerinden FK Velez Mostar takimindan genç yetenek Faris Kadric’i 4,5 yilligina kadrosuna katti. Bosna Hersek U19 Milli Takimi’nda da forma giyen 18 yasindaki Faris, orta saha mevkiinde forma giyiyor. Yeni transfer Faris Kadric için gerçeklestirilen imza törenine Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan katildi.

Manisa Futbol Kulübü’ne transfer oldugu için mutlulugunu dile getiren Faris Kadric, “Türkiye liglerinde forma giyen bir çok Bosna Hersekli agabeyim var. Ben de Manisa Futbol Kulübü’ne basarili olmak ve kariyerimde daha üst seviyelere yükselmek için geldim. Çok çalisip bana güvenen herkesi mutlu etmek istiyorum” dedi.

Faris Kadric transferiyle ilgili konusan Baskan Mevlüt Aktan, “Faris Kadric, takip ettigimiz gelecek vadeden genç yetenekler arasinda olan bir oyuncuydu. Onu kulübümüze kazandirdigimiz için mutluyuz. Bu sezonun ikinci yarisinda U19 Takimimizda forma giyecek. Önümüzdeki sezon da A Takimimiza dahil olacak. Yeteneklerine inaniyoruz ve önümüzdeki yillarda adindan söz ettirecegini düsünüyoruz. Transferin hem Faris’e hem de kulübümüze hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA