Eryaman Stadyumu'nda Zemin Çalismalari Sürüyor

MKE Ankaragücü ile Gençlerbirligi’nin ortak kullandigi ve zemin bozuklugu sebebiyle tartismalara yol açan Ankara Eryaman Stadyumu’nu, Ihlas Haber Ajansi dron ile görüntüledi.

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü ve Trendyol 1. Lig takimi Gençlerbirligi’nin ortak kullandigi Eryaman Stadyumu, dron ile havadan görüntülendi. Uzun zamandir süregelen ‘kötü zemin’ tartismalarina yol açan Eryaman Stadyumu’nun zemin iyilestirme çalismalari ise hiz kesmeden devam ediyor.

2-8 Subat tarihleri arasinda iki baskent ekibinin de toplam 4 karsilasmaya çiktigi Eryaman Stadyumu’nun zemininin durumu polemige neden oldu. Son olarak 8 Subat Persembe günü Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Gençlerbirligi - Trabzonspor mücadelesine ev sahipligi yapan stat, 10 günlük bakima alindi.

Eryaman Stadyumu’nda 2023-2024 sezonu boyunca toplam 29 müsabaka oynandi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasinda MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasinda yapilacak maçin Eryaman Stadyumu’nda oynanip oynanmayacagi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) çim zemin denetçisinin verecegi karardan sonra belli olacak.

Kaynak: İHA