1984 Musspor, Balikesirspor Maçina Odaklandi

1984 Musspor, TFF 3. Lig’in 20. haftasinda Balikesirspor ile oynayacagi maçin hazirliklarina basladi.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden ve bu yil sampiyonluk parolasiyla sezona baslayan 1984 Musspor, ligin ikinci yarisinda kadrosuna kattigi oyuncularla gözünü TFF 2. Lig’e dikti. Teknik Direktör Kadir Kar liderliginde aldigi sonuçlarla yoluna emin adimlarla ilerleyen Musspor, bu hafta sonu oynayacagi Balikesirspor maçi hazirliklarina basladi.

1071 Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahasinda çalismalara baslayan Musspor’da, teknik heyet ve futbolcularin moralinin iyi oldugu gözlendi.

Teknik Direktör Kadir Kar, oyuncularinin performansindan ve morallerinden memnun oldugunu belirtirken, Balikesirspor maçina galibiyet için odaklandiklarini ifade etti.

Takiminin basinda 4. maçina çikacak olan Kadir Kar, Balikesirspor karsisinda alacaklari galibiyetle sampiyonluk hedeflerine bir adim daha yaklasmayi amaçladiklarini söyledi.

Kar, “Adana FK’nin puan kayiplari bizi direkt liderlige odaklandirdi. Simdi önümüzde bir Balikesirspor maçi var. Onlar için de çok önemli bir müsabaka olacak. Tabii bizim için de bu sezonun en önemli müsabakasina hazirlaniyoruz. En iyi oyunumuzu oynayacagiz. Iyi mücadele ederek, insallah 3 puan alarak galibiyet serisini yakalamak istiyoruz. Balikesirspor maçi gerçekten kritik bir müsabaka olacak. Hem rakibimiz hem de bizim için sezonun en önemli maçlarindan biri. En iyi performansimizi sergileyerek, kararli bir mücadele ortaya koyarak üç puani hedefliyoruz. Baskanimiz Nevzat Kaya Bey’in önderligindeki yönetim kurulumuzun fedakârliklari ve oyuncu kadromuzdaki degerli isimlerle birlikte sampiyonluk için gereken her seyi yapacagiz. Taraftarlarimizin destegi bizim için çok önemli ve onlarin destegiyle güçlenerek galibiyete ulasacagimiza inaniyoruz. Bu mücadelede birlikte basaracagiz, hep birlikte zaferi kutlayacagiz” dedi.

Galibiyet serisi yakalayarak sampiyon olmak istediklerini söyleyen Ozan Papaker de, “Ben devre arasi takima katildim. Burada sezon basi çok iyi takim kurulmus. Hedefi belli olan bir takim kurulmus. Biz de elimizden geleni yapmak için bu takima dâhil olduk. Ilk maç evet bir kaza diyelim, bize yakismayan bir futbol oynadik. Taraftarlarimiz da geldi, onlari üzgün gönderdik. Üzücüydü ama Adana maçiyla birlikte iyi bir çikisa geçtigimizi düsünüyorum. Tokat’ta bir beraberlik aldik. Futbol sansi bizimle degildi. Maglup olmamiza ragmen beraberlik yakaladik. Gol pozisyonlari da bulduk ama degerlendiremedik. Içerideki Bergamo maçi da 3-0 net bir skorla geçtik. Ama yine farkli olabilirdi. Taraftarimiz bizim arkamizda oldugunda, bu puan farkinin da kapatip direkt sampiyon olacagimiza cani gönülden inaniyoruz. Ekip olarak da bunun bilincindeyiz, ona göre çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA