Markus Gisdol Açiklamasi 'Maçi Hak Eden Taraf Bizdik'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalyaspor maçindan galibiyet hak eden tarafin kendileri oldugunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Samsunspor, sahasinda Antalyaspor’u 2-0 maglup etti. Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Çok önemli bir galibiyet aldiklarini dile getiren Markus Gisdol, “Çok zor bir rakibe karsi oynadik. Antalyaspor çok güçlü bir takim. Ofansif anlamda çözüm bulmada ilk yarida sikinti yasadik. Gol yedigimiz pozisyonun ofsayt olmasi bizim için güzeldi. Ikinci yariya maçi kazanmak için çiktik. Aldigimiz galibiyetten dolayi çok mutluyuz. Galibiyeti hak eden taraf da bizdik. Son 4 maç nedeniyle Fofana yorgundu. Yeni transferler Raman ve Mujo aramiza katildi.

Oyuncu opsiyonumuzun artmasi da bu açindan bizi sevindirdi. Taraftarlarimiz bugün de inanilmazdi. Bugün de bizleri çok olumlu anlamda etkilediler. Her zaman verdikleri destekten dolayi kendilerine tesekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA