Hizan Gençlerbirligispor Kulübü'nden 'Biçakli Saldiri' Olayina Yalanlama

BITLIS – Bitlis’in Hizan Gençlerbirligispor Kulüp Yöneticisi Ismail Aydin, dün sahalarinda Adilcevaz Belediyespor ile oynanan maçta biçak kullanilmadigini söyledi.

Statta açiklamalarda bulunan Kulüp Yöneticisi Ismail Aydin, dün Adilcevaz Belediyespor ile oynanan müsabakada rakip takim yöneticilerinin kamuoyunu yanlis bilgilerle mesgul ettiklerini belirtti.

Aydin, “13.00’da baslayan maç 1-1 devam ederken, 13.40’da rakip takim sporcusunun agir tahrikleri sonucu yedek kulübesinde oturan sporcumuz arasinda sözlü tartisma yasanmistir. Sözlü tartisma sonucunda oyuncumuz kirmizi kart görmüstür. Yasanan olaylardan sonra maç devam etmis ve yaklasik 10 dakika oynanip ilk yari bitmistir.

Maçin ikinci yarisinin oynanmasi için hakem heyeti ve takimimiz sahaya çikmistir. Rakip takim sporculari hakem tarafindan yapilan davete ragmen sahaya çikmayi reddetmislerdir. Hakem heyeti, gözlemci ve kolluk amirince rakip takim sporculari herhangi bir sebep sunmaksizin sahaya çikmadigi yönünde tutanak tutulmustur. Rakip takim yöneticilerinin yapmis oldugu açiklamalarin aksine sporcumuz herhangi bir biçakli saldirida bulunmamistir. Ne hakem heyetince tutulan tutanakta ne de video görüntülerinde sporcumuzun elinde herhangi bir biçak veya kesici alet bulunmamaktadir. Rakip takim yöneticilerinin olayin hemen akabinde gerçegi yansitmayan ve takimimizi yipratmaya yönelik yapmis oldugu açiklamayi esefle kiniyoruz. Ayrica Bitlis Hakem Kurulunca verilecek karar öncesi rakip takim yöneticilerinin yapmis oldugu açiklamayi manidar bulmaktayiz. Kulübümüze yapilan bu iftiralara karsilik adli islemler baslamis olup gerekli mercilere basvuru islemleri baslatilmistir” dedi.

Kaynak: İHA