Manisa FK-Giresunspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1.Lig’in 22. haftasinda Manisa Futbol Kulübü, sahasinda agirladigi Giresunspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan her iki takimin teknik direktörleri basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalci, "Bu maçin özelinde çok fazla söylenecek bir sey yok. Kazanmamiz gereken bir maçti, iyi oynayarak kazandik. Önümüzdeki Göztepe maçina daha güçlü bir sekilde yarindan itibaren hazirlanacagiz. Oyuncularimizi tebrik ediyorum" dedi.



Giresunspor cephesi

Geçen hafta aldiklari beraberligin ardindan Manisa’ya umutlu geldiklerini ancak istedikleri sonucu alamadiklarini belirten Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise, "Saha içerisinde top oynamaya çalistik. Kisisel anlamda sol tarafta önemli hatalar yaptik ve bunun karsiliginda kalemizde gol gördük. Gücümüz yettigince oynamaya çalisiyoruz. Genç oyuncularimiz oyunlarini gelistirmeye çalisiyor. Yakaladigimiz ciliz da olsa pozisyonlar vardi. Her seye ragmen buradan puansiz döndügümüz için üzüntülüyüz. Oyuncularimiz her maç üzerine koyuyorlar. Lig tecrübeleri biraz eksik. Ilerleyen haftalar oyuncularimizin gelisimi için daha iyi olacagini düsünüyorum. Zor maçti, zaten bu ligde kolay bir maç yoktur. Genç oyuncularla oynamak gerçekten zor ama yilmadan usanmadan onlarla oynayip gelisimlerini saglamaya çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA