Hüseyin Tavli Açiklamasi 'Ünye 1957 Spor, Tarihinde Ilk Defa Kalici Olarak Kendi Tesisine Kavusuyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Ünye Belediyesi tarafindan yapim çalismasi devam eden tesisin kisa sürede tamamlanarak Ünye 1957 Spor’a teslim edilecegini söyledi.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçenin degeri olan Ünye 1957 Spor’un konaklama ihtiyacina cevap verecek tesiste çalismalarin devam ettigini kaydetti.

Deplasmanda Alaçamspor’la karsilasacak olan Ünye 1957 Spor’u ziyaret ederek basarilar dileyen Baskan Tavli, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

“Tarihinde ilk defa kalici çözüm”

Ünye 1957 Spor’un basarilariyla her zaman gurur duyduklarini ve destekçisi olduklarini söyleyen Baskan Tavli, “Ünye 1957 Spor’umuz Ünye’mizin ortak degeri. Biz de bu degerimize her zaman sahip çikarak destek verdik. Ünye 1957 Spor’umuz tarihinde ilk defa kalici olarak kendi tesisine kavusuyor. Geçmisi basarilarla dolu temsilcimizi, her daim sözde degil özde destekledik. Çinarsuyu Mevkii’nde, kulübümüzün ihtiyaçlarina cevap verecek sekilde, belediye marifetiyle yaptigimiz tesis, çok yakinda hizmete açilacak ve Ünye 1957 Spor’umuza hizmet verecek. Simdiden tesisimizin hayirli olmasini diliyor, Ünye 1957 Spor’umuza basarilar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Görev süresi boyunca amatör spora da önemli destekler sagladiklarini ifade eden Baskan Tavli, bu desteklerin devam edecegini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA