Tahsin Tam Açiklamasi 'Bu Maç Bizim Için Gerçekten Çok Büyük Bir Moral Oldu'

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsim Tam, Sanliurfaspor galibiyeti sonrasi, "Bu maç bizim için gerçekten çok büyük bir moral oldu” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasinda Ankara Keçiörengücü deplasmanda Sanliurfaspor’u 1-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, bu maçin kendileri için büyük bir moral oldugunu söyledi.

Takiminin basinda ilk maçina çikan ve 3 puan alan Tam, “Ligin alt tarafini ilgilendiren haftanin en önemli maçiydi. Bu maçta öncelikli hedefimiz gol yemeden maçi devam ettirdigimizde mutlaka firsatlar yakalayacagimizi biliyorduk. Yani uzun haftalardir galip gelemeyen bir takimiz. Bu maç bizim için gerçekten çok büyük bir moral oldu. Hem de bizde az da olsa bir rahatliga, öz güvenimizin artmasina sebep olacagini düsünüyorum. Rakip özellikle maçin ikinci yarisinda topa daha fazla sahip oluyor gibi gözükse de biz çok ciddi geçis firsatlari yakaladik. Paslari daha da iyi yapabilseydin daha da bizim adimiza farkli olabilirdi ama öncelikli hedefimiz buradan puan ya da puanlar almakti. Bunda da basarili olduk. Oyuncularimin ayagina, yüregine saglik. Rakibimize de bundan sonraki mücadelelerde basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA