Sota Arveladze Açiklamasi 'Maçlar Azaliyor, Stres Artiyor'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Sota Arveladze, Pendikspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, zor bir maçi kazandiklarini söyleyerek “Maçlar azaliyor, stres artiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Fatih Karagümrük, evinde karsilastigi Pendikspor’u 2-0’lik skorla maglup etti. Müsabakanin ardindan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Sota Arveladze basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maçin kolay olmadigini, zor bir karsilasma oldugunu aktaran Sota Arveladze, “Rakiple puanlarimiz çok yakindi. Maçlar azaliyor, stres artiyor. Daha güzel oynamak isterdik. Ama skor çok önemli. Futbolculari tebrik ediyorum. Güzel goller oldu. Pozisyonlara girdik, pozisyon vermedik. 90 dakika konsantreydik ve çok önemli bir galibiyet aldi" dedi.



“Emre özel bir oyuncu, ondan çok sey bekliyorum”

Takima yeni katilan Emre Mor ve son haftalarda çikisa geçen Eysseric’in performansiyla ilgili konusan Sota, “Emre özel bir oyuncu, ondan çok sey bekliyorum. Özel bir yetenek. Her topa dokundugunda beklenti yükseltiyor. Bugün çok önemli bir gol atti. Maçin içinde kaldi. Defansif ve ofansif oynadi. Kalan maçlarda bizim için çok önemli olacak. Eysseric de son haftalarda takimi tasiyan isimlerden birisi” ifadelerini kullandi.

“Emre, böyle devam etmesi durumunda, hoca Avrupa Sampiyonasi kadrosuna alinacaktir”

Emre Mor’un, A Milli Takim’in Avrupa Sampiyonasi kadrosuna alinmasi gerekir mi diye sorulmasi üzerine Sota Arveladze, “Emre Mor böyle devam etmesi durumunda, hoca zaten Avrupa Sampiyonasi kadrosuna alacaktir. Fit durumda olunca, kalan maçlarda da oynarsa hocaya bagli olacak. Son 5 maçta nasil oynadigina bakmazlar sonuçta. Orada birçok oyuncu olacak. Çok kolay degil. Ama sonuçta Emre Mor’un kalitesi belli” diye konustu.

Kaynak: İHA