Samsunspor Kis Transfer Dönemini 3 Transferle Kapatti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, kis transfer sezonunda 3 oyuncuyu kadrosuna katarken, 3 oyuncusu ile de yollarini ayirdi.

FIFA tarafindan verilen 2 dönem transfer yasagi sezon sonuna ertelenen Samsunspor, kis transfer döneminde 2’si yabanci 3 oyuncuyu kadrosuna katti. 9 Subat gecesi sona eren 2. Transfer ve Tescil dönemi döneminde kirmizi-beyazli ekip Sivasspor’dan 33 yasindaki kaleci Muammer Yildirim ile 1,5 yillik, 29 yasindaki forvet Benito Raman ile 2,5 yillik ve 25 yasindaki kanat oyuncusu Arbnor Muja ile de 3,5 yillik sözlesme imzaladi.

Samsunspor’da devre arasinda ilk ayrilik Mickael Tirpan ile yasandi. Tecrübeli futbolcu ile karsilikli anlasilarak sözlesmesi feshedildi. Tirpan, Belçika’nin Lierse takimina gitti. Sezon basinda Porto’dan transfer edilen Nanu Gomes, Portekiz ligi ekiplerinden Estrela’ya sezon sonuna kadar kiralandi. Son ayrilik ise ilk devrenin tamamina yakinini sakatliklarla geçiren forvet oyuncusu Gaetan Laura ile yasandi. Laura, 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirligi’ne sezon sonuna kadar kiralandi.

Samsunspor, sezonun geri kalaninda su isimlerle ligde kalma mücadelesi verecek:

“Ali Taha Demir (U19), Alim Öztürk, Alper Pazar, Arbnor Muja, Bedirhan Çetin (U19), Berhan Deniz (U19), Carlo Holse, Dinmukhamed Saiyn (U19), Efe Törüz (U19), Emre Kilinç, Enes Albak (U19), Ercan Kara, Flavien Tait, Halil Yeral, Mustafa Tan (U19), Jakup Szumski, Oliver Ntcham, Kingsley Schindler, Lubo Satka, Marc Bola, Marius Moundilmadji, Moryke Fofana, Muammer Yildirim, Muhammed Gümüskaya, Muhammet Özbaskici (U19), Nany Dimata, Okan Kocuk, Osman Çelik, Benito Raman, Van Drongelen, Soner Aydogdu, Soner Gönül, Taha Tosun (U19), Taylan Antalyali, Umut Kirilmaz (U19), Ait Bennasser, Yunus Çift ve Zeki Yavru.”

Kaynak: İHA