Okan Buruk, 11'I Degistirmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’de son oynadiklari Samsunspor maçinin 11’ine göre Basaksehir karsisinda degisiklik yapmadi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Galatasaray evinde RAMS Basaksehir ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ligde son oynadiklari Samsunspor maçinin 11’ine göre Basaksehir karsisinda degisiklik yapmadi.

Sari-kirmizililarda sakatliklari devam eden Abdülkerim Bardakci, Sergio Oliveira ve Hakim Ziyech ile milli takimiyla Afrika Kupasi’nda olan yeni transfer Serge Aurier kadroda bulunmuyor.

Buruk son 3 maça ayni 11 ile basladi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’de oynadigi son 3 karsilasmaya ayni 11 ile çikti. Iç sahadaki Gaziantep FK ve deplasmanda oynadiklari Samsunspor maçlarinda ayni 11’i kullanan Buruk, Samsunspor karsisinda da bu 11’i bozmadi.

Derrick Köhn yedeklerde

Galatasaray’in Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96’dan kadrosuna kattigi Alman sol bek Derrick Köhn, Basaksehir maçinin 21 kisilik kadrosuna alindi. Yeni takimiyla tek idman yapan Köhn mücadelede yedek kulübesinde yer aldi.

Sari-kirmizililar, Basaksehir karsilasmasina; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Baris Alper Yilmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydin, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Tete, Ali Yesilyurt, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius bekledi.

Tribünler doldu

Iç saha maçlarinda takimini yalniz birakmayan Galatasaray taraftari, Basaksehir maçinda da tribünleri doldurdu. RAMS Park’taki mücadelede takimlarinin yaninda olan sari-kirmizili taraftarlar, karsilasma öncesinde futbolculari tek tek tribünlere çagirirken, tezahüratlariyla maça hazirladi.

Kaynak: İHA