Ivo Vieira Açiklamasi 'Kazanmak Için Bir Sey Yaptigimizi Söylememem'

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Fatih Karagümrük maçinin ardindan yaptigi açiklamada, bugünkü mücadelenin kendileri için zor oldugunu söyleyerek, “Kazanmak için bir sey yaptigimizi söylememem” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasinda Pendikspor, deplasmanda karsilastigi Fatih Karagümrük’e 2-0’lik skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Kendileri için bugün zor bir maç oldugunu söyleyerek sözlerine baslayan Vieira, “Kazanmak için bir sey yaptigimizi söylememem. Rakip bizden iyiydi. Kazanmak için net seyler yapti. Bizim için iyi bir gün olmadi” diye konustu.



“Elimizden geleni yapacagiz”

Takimda bir çok oyuncunun sakatligi sebebiyle kadroda olmamasiyla ilgili ise Vieira, “Benim yerime zaten söylediniz olanlari. Buraya maalesef 15 oyuncuyla geldik. Evinde iyi oynayan bir takima karsi güçlü bir kadroyla gitmek gerekiyor. Maalesef bu olmadi. Sadece 3 oyuncu vardi degistirebilecegimiz. Ama birakmak yok. Elimizden geleni yapacagiz” ifadelerini kullandi.

“Umarim Umut da Trabzonspor maçi öncesinde çabucak döner”

Ligin 26. haftasinda oynanacak Trabzonspor maçiyla ilgili ise Ivo Vieira, “Umarim kendisi çabucak geri döner. Bugün de gördügünüz gibi 3 defans, 2 genç oyuncu vardi kulübemizde. Önümüzdeki hafta umarim böyle bir sey olmaz. Transfer dönemi de kapandi. Umarim Umut da Trabzonspor maçi öncesinde çabucak döner” seklinde konustu.

Kaynak: İHA