Gaziantep ALG Spor, Önemli Isimleri Kadrosuna Katti

Kadinlar Futbol Süper Ligi’nin özellikle ilk yarisinda beklenen sonuçlari alamayan ve zirvenin gerisinde kalan Gaziantep ALG Spor, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katti.

Kadin Futbol Süper Ligi’nde geçen hafta Istanbul deplasmaninda Atasehir Belediyespor’u maglup ederek lider Fenerbahçe ile puan farkini 10’a düsüren Gaziantep ALG Spor, transfer çalismalarinda bos durmadi. Sari-grili takim, Amed Spor’un basarili kalecisi Hilal Subay, Fomget’in orta saha oyuncusu Tugba Karatas, Hirvatistan’in Split takiminda oynayan Slovenyali orta saha oyuncusu Luana Zajmi ve Bagcilar Evrenspor’dan stoper Büsra Taskin’i kadrosuna katti. Gaziantep ALG Spor, 4 transferle kadrosunu güçlendirirken ligde kalan haftalarda yeniden üst siralari hedefliyor.

"Önemli isimler kadroya dahil oldu"

Transferlerle ilgili konusan Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, "Özellikle ilk yarida bize yakismayan sonuçlar aldik. Teknik ekibimizin raporlari dogrultusunda transfer çalismalarimiza basladik ve ligimizin önemli takimlarinda forma giyen ve yurt disindan da bir futbolcu olmak üzere iyi oyunculari kadromuza kattik. Inaniyorum ki yeni transferlerimizle birlikte ALG Spor, tekrar eski basarili günlerine kavusacak ve yeniden üst siralarda yer almaya çalisacaktir. ALG Spor asla pes etmez ve sonuna kadar mücadelemizi sürdürecegiz. Kalan maçlarimizda tüm taraftarlarimizdan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz, çünkü onlarin destegi bizim için çok önemli ve degerli" diye konustu.

Kaynak: İHA