Eduart Rroca, Manisa FK'ya Imza Atti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli orta saha oyuncusu Eduart Rroca’yi kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Rroca, “Hedeflerim dogrultusunda en dogru yerdeyim. Manisa Futbol Kulübü ile basarili olmak istiyorum” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, devre arasi transfer döneminin son gününde Trendyol Süper Lig ekibi Istanbulspor’dan tecrübeli orta saha oyuncusu Eduart Rroca’yi sezon sonuna kadar kiralik olarak kadrosuna katti. Yeni transfer Eduart Rroca için gerçeklestirilen imza törenine Baskan Mevlüt Aktan katildi.

Manisa Futbol Kulübü ailesine katildigi için mutlulugunu dile getiren yeni transfer Rroca, “Uzun yillardir Türkiye’de forma giyiyorum ve Trendyol 1. Lig daha önce oynadigim, yakindan tanidigim bir lig. Manisa Futbol Kulübü ile ilgili de güzel bilgiler aldim. Hedefleri olan, projeleri olan güzel bir kulüp. Burada elimden gelenin fazlasini vererek takimimin basarisina katki saglamak istiyorum” diye konustu.



Baskan Aktan: “Rroca tecrübesiyle takimimiza güç katacak”

Eduart Rroca’nin deneyimli bir oyuncu olduguna dikkat çeken Baskan Mevlüt Aktan, “Eduart Rroca, orta sahada görmek istedigimiz bir oyuncuydu. Tecrübesiyle takimimiza önemli bir güç katacaktir. Bu ligi iyi bilen, bu ligde sampiyonluk yasamis bir isim. Transferin hem Eduart Rroca’ya hem de kulübümüze hayirli olmasini diliyorum” dedi.



Eduart Rroca kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Eduart Rroca, 28 Temmuz 1993 tarihinde Arnavutluk’un Librazhd sehrinde dünyaya geldi. Futbola, KF Egnatia altyapisinda baslayan 30 yasindaki oyuncu, Terbuni takiminda profesyonel kariyerine adim atti. Arnavutluk Süper Lig takimlari Luftetari ve Kukesi formalari da giyen Rroca, 2020-2021 sezonunda Istanbulspor’a transfer oldu. 2021-2022 sezonunda Istanbulspor ile sampiyonluk sevinci yasayan tecrübeli orta saha kariyerinde 229 resmi maça çikarak 36 gol ve 37 asiste imza atti.

Kaynak: İHA