Cihat Arslan Açiklamasi 'Mücadele Ettik, Savastik'

Sanliurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ankara Keçiörengücü maçinin ardindan, takimin oyunundan memnun oldugunu belirterek, "Mücadele ettik, savastik" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasinda Sanliurfaspor sahasinda Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 maglup oldu. Müçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Urfa ekibinin teknik direktörü Cihat Arslan, oyuncularin performansindan memnun oldugunu söyledi.

Arslan, “Stresi yüksek bir karsilasmaydi. Üzerimizde de baski var ama maça iyi basladik. Maçin belli bir bölümünü kontrol altinda tutabildik. Maç kadar Harris’in sakatligina üzüldüm. Tabii su an transferlerimiz, 2-3 tane daha oyuncumuz kadroda yok. Onlar kadroda olmayinca Harris’in sakatlanmasi bizim hamle yetenegimizi yok etti. Dening oyuna girdi, üçlü forvette. Ondan sonra da kulübeden sol ön, sag ön, santrfor hamlesi yapamadik. Yorulan oyuncular oldu. Onlarin yerine bazi oyuncularimizi daha katamadigimiz için tempomuz düstü ama oyunun hakimiydik. Yani gole yakin taraf bizdik. Top zaten biz hücum ederken rakip takimin kalecisinin oyuna çabuk baslamasi, hazirliksiz yakalandik. Aslinda biz bunu idmanda çok çalistik. Biz hücum ederken pozisyon alma, pozisyonu durdurma ama bazen futbolcu kardeslerimiz duygularina yenilebiliyor. Hak etmedigimiz bir maglubiyet oldu. Yani berabere bitseydi, biz 1-0 yenseydik belki daha adil bir skor olabilirdi. Ümitsiz degilim, neden degilim, bir kere takimin reaksiyonundan memnunum. Çocuklarin ortaya koydugu mücadeleden memnunum. Genç oyunculardan Adem’in performansi, diger oyuncularin isin içine girmesi degerli. Yeni transferlerle beraber bu takim muhakkak birilerini kötü bir sekilde yenecek. Bundan hiçbir süphem yok. Bunu çocuklara da söyledim. Ayip bir sey yapmadik, mücadele ettik, savastik. Bir hata ile maglup olduk ama bu hem camia olarak hem de takim olarak ayaga kalkmasini biliriz. Yani savasimizi sonuna kadar sürdürürüz. Bir problem yok. Ben takimin oyunundan isteginden memnunum. Üç gün oldu ama daha iyisini yapacaklar” diye konustu.

Kaynak: İHA