Alman Hoca Uyardi Açiklamasi 'Konsantrasyonumuzu Kaybedersek Küme Düsmeyle Yüz Yüze Kalabiliriz'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, konsantrasyon, moral ve motivasyonlarini kaybettikleri takdirde küme düsmeyle yüz yüze kalabileceklerini söyleyerek, çok dikkatli ve çaliskan olmalari gerektigini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Alman Teknik Direktör Markus Gisdol’un takimin basina gelmesinin ardindan toparlandi. Gisdol, 1 puanla son sirada aldigi takim ile 17 maçta 25 puan toplayarak, küme düsme hattindan çikardi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un ardindan ligde maç basina en fazla puan toplayan antrenörlerden biri olan Gisdol, bu konsantrasyonlarini sezon sonuna kadar sürdürmeleri gerektigine dikkat çekti.

“Konsantrasyonumuzu kaybedersek küme düsmeyle yüz yüze kalabiliriz”

Son haftalarda iyi performans sergileyerek önemli puanlar topladiklarinin altini çizen Markus Gisdol, “Istatistiklere bakinca aslinda takimin son haftalarda göstermis oldugu performansin çok iyi bir performans oldugunu görüyoruz. Bu istatistiklere bakinca da tabii ki de mutluyum. Bunlar dogru yolda oldugumuzu gösteriyor. Ancak isimiz henüz bitmedi. Bu çok uzun bir yol ve ligin sonuna kadar ayni sekilde devam etmemiz gerekiyor. Eger konsantrasyonumuzu, moral ve motivasyonumuzu kaybedersek, birazcik da olsa kaybedecek olursak kesinlikle küme düsmeyle yüz yüze kalabiliriz. Bu sebepten dolayi her maçin kiymetini bilerek, her maçin çok önemli oldugunu bilerek ayni moral, motivasyon, istek ve arzuyla devam etmemiz gerekiyor. Ligin sonuna kadar da her maçin önemli oldugunu unutmadan savasmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA